طراحی سایت پیشرفته 


طراحي وب سايت خود يک کار غير ممکن به نظر مي رسد. اما با ابزارها، نکات و منابع بصري مناسب، مي توانيد کاملاً آن را انجام دهيد. به همين دليل است که ما يک آموزش گام به گام سريع گردآوري کرده ايم تا به شما نشان دهيم چگونه يک وب سايت طراحي کنيد.

نه تنها اين، بلکه چگونه يک وب سايت طراحي کنيد که تبديل شود. زيرا تجربه کاربري و سهولت استفاده براي اطمينان از اينکه وب سايت شما وظيفه اطلاع رساني و فروش به مشتري را انجام مي دهد به همان اندازه مهم است.

اما نگران نباشيد - نيازي نيست که ياد بگيريد چگونه کدنويسي کنيد يا در مورد يک فرآيند طراحي طولاني مدت استرس داشته باشيد. البته شما هميشه مي توانيد يک طراح وب حرفه اي استخدام کنيد ، اما اگر بودجه نداريد، با ما همراه باشيد.

راهنماي طراحي وب سايت ما به شما نشان مي دهد که چگونه مي توانيد به راحتي از همه ابزارها، منابع و روندهاي موجود در سال 2021 براي ايجاد يک وب سايت اساسي، با استفاده آسان و به روز رساني آسان استفاده کنيد.

بياييد حفاري کنيم.



مرحله 1: هدف سايت خود را تعيين کنيد
به گفته آژانس طراحي وب نيويورک Digital Silk، اولين قدم در طراحي وب سايت جديد شما اين است که تعيين کنيد هدف اصلي سايت شما چيست. چرا اين وب سايت را ايجاد مي کنيد؟ چگونه نياز به عملکرد دارد؟

بسياري وجود دارد انواع مختلف وب سايت هاي . ممکن است بخواهيد يکي از موارد زير را ايجاد کنيد.

نحوه طراحي وب سايت - انواع وب سايت
همين امروز اينفوگرافيک خود را بسازيد!
آن را به صورت رايگان امتحان کنيد
فروشگاه آنلاين
نمونه کارها
وبلاگ
صفحه فرود
از سرگيري
سايت رويداد
وب سايت برند
و هر يک مي تواند به اندازه ديگري مهم باشد.

در حالي که هر کدام صفحات، کپي و تصاوير متفاوتي دارند، وجه مشترک همه آنها اين است که بايد هر يک از مراحل بعدي را دنبال کنيد تا به تکميل برسيد.



مرحله 2: نام دامنه خود را مشخص کنيد
انتخاب نام دامنه يکي از مهمترين کارهايي است که بايد انجام دهيد، زيرا آدرس وب سايت شما است. بايد هم با نام کسب و کار شما مطابقت داشته باشد و هم براي مشتريان شما آسان باشد که در نوار ناوبري خود تايپ کنند.

اين بدان معني است که شما نمي خواهيد اعداد، خط تيره و ساير کاراکترها را در نام دامنه خود وارد کنيد. شما مي خواهيد بتوانيد آدرس وب سايت خود را به راحتي بگوييد و کسي بتواند بدون هيچ مشکلي آن را تايپ کند.

صرف نظر از اينکه کجا را براي ميزباني يا راه اندازي وب سايت خود انتخاب مي کنيد، بايد يک نام دامنه را از يک ثبت کننده خريداري کنيد.

اگر نام کسب و کاري که انتخاب کرده ايد در دسترس نيست، ممکن است بخواهيد به دنبال تغيير آن باشيد، مگر اينکه قبلاً شروع به ايجاد حضور خود کرده باشيد. اگر اينطور است، مي توانيد شروع به بررسي پسوندهاي دامنه مختلف کنيد.

به عنوان مثال، وب سايت ما visme.co است. در حالي که ما visme.com را به URL اصلي خود هدايت مي کنيم، .co را به عنوان پسوند دامنه خود انتخاب کرديم.

افزونه هاي مختلفي مانند .com، .co، .net، .online، .site و موارد ديگر وجود دارد، اما رايج ترين آنها .com است. به همين دليل است که ايده خوبي است که يک وب سايت .com اصلي را انتخاب کنيد، اما همچنان مي توانيد با پسوندهاي دامنه ديگر کار کنيد.

هنگامي که دامنه خود را پيدا کرديد - در حالت ايده آل yourbusinessname.com - وقت آن است که روي دکمه خريد کليک کنيد و مطمئن شويد که مالک آن هستيد. شما بايد هر سال نام دامنه خود را تمديد کنيد، اما بسياري از آنها هر بار فقط حدود 10 تا 20 دلار هستند.



مرحله 3: بستر وب سايت خود را انتخاب کنيد
اکنون که مي دانيد چه نوع وب سايتي را مي خواهيد ايجاد کنيد، قدم بعدي شما اين است که پلت فرم وب سايت خود را انتخاب کنيد.

ما چهار مورد از محبوب‌ترين پلتفرم‌هاي وب‌سايت را پوشش مي‌دهيم که هر کدام براي اهداف مختلف وب‌سايت و دانش طراحي متفاوت هستند. اگر مي دانيد چگونه يک وب سايت را با استفاده از کمي کد و بلوک هاي محتوا طراحي کنيد، برخي از آنها مي توانند براي شما راحت تر از ديگران باشند.

وردپرس
به راحتي محبوب ترين پلت فرم وب سايت است، 20 درصد از وب سايت هاي خود ميزباني شده توسط وردپرس طراحي شده اند. اين به اين دليل است که فوق العاده همه کاره و قابل تنظيم است.

مي‌توانيد به پنج وب‌سايت کاملاً متفاوت نگاه کنيد که مطلقاً هيچ عنصر طراحي مشترکي ندارند، و هر read more کدام همچنان مي‌توانند يک وب‌سايت وردپرسي باشند .

اما با قدرت زياد مسئوليت بزرگي به همراه دارد.

بله، شما مي توانيد يک وب سايت قوي و کاملا منحصر به فرد با وردپرس ايجاد کنيد. اما همچنين از شما مي‌خواهد که طرح ميزباني خود را دريافت کنيد ، تم خود را خريداري و آپلود کنيد، و وب‌سايت خود را به طور کامل از پايه بسازيد – مگر اينکه يک توسعه‌دهنده وردپرس استخدام کنيد .

ميزباني
بياييد با اولين چيزي که اگر تصميم به ايجاد يک وب سايت وردپرسي داريد، بايد به آن توجه کنيد، و آن ميزباني وب سايت شما است.

بسياري وجود دارد گزينه هاي مختلف ميزباني ، مانند تالارها ، نيک ، Cloudways يا انجمن جامع مووبل تايپ ، هر کدام با برنامه هاي خود را بر اساس آنچه شما ممکن است براي وب سايت خود نياز داريد.

براي اينکه نگاهي اجمالي به انواع برنامه هاي ميزباني که ممکن است از بين آنها داشته باشيد، در اينجا نگاهي به گزينه هاي BlueHost داريم .

نحوه طراحي وب سايت - گزينه هاي ميزباني
براي يک وبلاگ يا وب سايت نمونه کارها ، ممکن است بتوانيد از يک برنامه ميزباني مشترک فرار کنيد ، اما اگر در حال ساخت يک وب سايت براي يک فروشگاه آنلاين يا منطقه ديگري هستيد که افراد اطلاعات پرداخت خود را در آن وارد مي کنند، به يک وب سايت بهتر نياز داريد. ، گزينه ايمن تر



برترین دوره های طراحی وب آنلاین

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *